lördag 19 december 2009

Som ett barn igen

Snö, snö och mer snö :D Jag känner mig som ett barn, haha. Var precis ute och tog lite kort och jag kunde inte låta bli att skutta runt i all pudersnö och känna sig som 5-6 år igen. Jossa kom ut också och hon skulle göra snöängel, den blev fiin.
Var på stan tidigare idag med mamma och Jack, så mkt folk ute! Jag tycker om julen, jag älskar att ha den där julkänslan men jag tycker detta med julklappar förstör känslan, man är så stressad över alla dessa julklappar och det är ju inge bra. Allt har blivit så mkt.
Sen om man inte har råd blir allt lite svårare, kan man inte bara vara tsm på julafton, kolla Kalle Anka, äta MASSOR av mat och bara rå om varandra? Men då skriker väl alla småbarn...aja jag skulle tänka mig att ha så, för man kan köpa presenter till varandra under resten av året, eller hur? Aja..kommer väl få dras med julklappar iaf, haha.
Men snön är jag glad för iaf, haha.

Vi ska faktiskt baka här hemma idag, småkakor, knäck och ischoklad, mums!
Mamma gör alltid sånt under jul och det är superbra för då har man massor av sötsaker till julafton, och jag är en sucker för sötsaker.
Mitt humör är sjutusen ggr bättre idag, haha. Berodde nog på min huvudvärk igår men fick sova ut inatt iaf och sen har jag fått vara ute i kallluften och hoppa omkring i snön.
Nej jag ska sätta mig och läsa lite i min Metodbok och kolla lite på TV, går julfilmer och det har syrran koll på. Skriver sen, Tjingeling!

Lite snöbilder:

2 kommentarer:

Unknown sa...

yay vilken vintrig bild på dig sötis <3

Sofie sa...

ja den blev lite vintrig^^ hihi <3 du kan va söt;)