torsdag 17 december 2009

Är det inte snökaos varje år?

Snö och åter snö. Nu har jag fått det jag ville och jag är glad för det:) Jag har som sagt inte bloggat något på 2 dagar tror jag och dom 2 dagarna har jag pluggat arslet av mig, och idag med. Har tenta imorron och kände att jag skulle klara av att vara ifrån datorn om jag förbjöd mig själv och det gick bra. Har gått igenom allt jag ska ha tills tentan imorron och känner mig duktig. Papper, böcker och anteckningar har vart min fiolisofi i 2 dagar nu.
Jag har gjort ett litet avbrott nu, duschat och ska äta lunch innan jag ska åka med bussen till Norrtan vid kvart över 3, sedan in till Stockholm. Jag ska nämligen sova hos Sandra ikväll, vi ska tentaplugga tsm senare idag och hjälpa varandra, det är skönt att prata med någon om det man har, för om man inte fattar så kan man bara fråga, ska ta med mig lite pepparkakor med. Hoppas bussarna går som dom ska bara, vill inte fastna någonstans direkt! Förstår inte att folk inte lär sig, det kommer snö varje år och det blir lika mkt kaos iaf.
Idag är det också bara en vecka kvar tills julafton och bara 9 dagar kvar tills jag åker till Dalarna och träffar Nicklas! Skönt med lite lov och ta de lungt innan flytten.
Nej nu ska jag göra lite lunch och plugga lite mer! ha de så bra, puss på foten.

suddig bild såg jag^^

2 kommentarer:

Micaela sa...

Skicka lite snö till mig..? :)

Saknar dig!!

sofie sa...

ja gärna:D

saknar dig med! <3