lördag 16 januari 2010

Hemma igen

Man kan säga att jag har vart vaken ett tag, blev väckt av mamma halv 6 och gick upp strax över det och sen var vi iväg innan halv 7. Men nu är jag iaf hemma igen och soffan står på plats, det är överdraget till den som ska hängas först, var tvugna att tvätta det, var rätt skitigt och så. Men det blir nog nice det här, den är superstor och det var lite svårt att få upp den 3 trappor men vi lyckades iaf. Mamma och dom var inne och fikade med och kollade runt i lägenheten och Jack var ganska imponerad verkade som, gick runt och sa att den var fin, hela tiden. Men det är bara bra, för det är den! Har kollat lite på Inglorious Bastards men Adam kom över ett slag och hämtade lite saker och nu är Nicklas och han ute och letar efter Adams cykel, så jag har lite girl-time hemma. Sitter grymt bekvämt i den här soffan måste jag säga och den var gratis med, dubbelt upp kan jag säga, haha.

Ja nu kan jag slappna av iaf, får reda på mina resultat i veckan får jag hoppas och sen börjar skolan den 25:e, känns lite pirrigt med tanke på att de är en helt ny stad och en helt ny skola, men det ska nog gå bra!
Nej jag ska fixa överdraget till soffan nu och sen fundera ut vad vi ska äta för gott till middag idag med, lördag och allt. Tjingeling

1 kommentar:

Jennifer sa...

Du är så jäkla häftigt som tar det stora steget att flyttar ihop med din karl i en främmande stad. Jag vill också! Är grymt avundsjuk och du är min inspirationskälla just för tillfället.
Du har gjort det jag alltid drömt om.

Hoppas du inte saknar Norrtälje för mycket bara, I dont blame you if you dont ;) haha