lördag 5 december 2009

Vad har det gågna året gett dig?

Jag blev lite insperead av min vän Malins blogginlägg just om året som gott.

Det är ju endå december, den 5:e för att vara exakt och det har hänt sååå mkt under bara ett år. Kommer ihåg att vid denna tidpunkt förra året ville man bara ha lov så man kunde få ledig från allt, och skolan satte mkt press på en. Men sen var det också planeringen inför studenten och allt, som var kul dock och allt som skulle passa in och så. Vårterminen gick sjukt fort, mkt som hände och det var både bra och dåliga saker som hände som jag inte kommer dela med mig här. Sen kom studenten och jag fick sommarlov och njöt av det vaaarje dag! Sen så har det gått så fort och jag kan säga att efter gymnasiet slut så har det mesta vart bra, jag har känt mig lycklig, förutom en incindent i sommras, men bra att du mår bra nu iaf!
Träffade Nicklas och började universitetet och aa...månaderna har bara gått. Nu är det inte ens 30 dagar kvar på detta år! Sen är det 2010 och aa..jag flyttar hemmifrån med den jag älskar, underbart.
Jag tycker året börja kaotiskt men slutar underbart! Jag är optismistisk och det kommer jag fortsätta vara, varför går runt och vara sur och tvär? Jo visst har jag mina dåliga dagar med, men försöker vara så posetiv som möjligt. Nej jag längtar tills nästa år, händer fina saker då;
Januari- inflytting med Nicklas<3
April- Jag blir faster!
sen vet jag inte rikigt mer vad som kan vara bra, mamma fyller 50 och släkten kommer förhoppningsvis samlas i augusti då, jätte mys! Men aa..man får se vad det nya året ger, men som sagt, det är några veckor kvar på detta, så gör det bästa av det!

2 kommentarer:

Unknown sa...

aaw, du är söt hjärtat :) längtar tills vi ska flytta ihop :) <3<3

Sofie sa...

jag med:D <3